Error: deze pagina niet bewerken...

Of: ik mag geen nieuwsberichten toevoegen.
Of: ik mag de homepage niet bewerken.

Let op: deze pagina gaat niet over de melding "Andere_gebruiker" bewerkt nu dit document. Bewerking is niet mogelijk totdat... Zie elders voor een oplossing daarvoor.

Deze pagina gaat over meldingen vergelijkbaar met deze:

Je probeert een pagina te bewerken, maar dat wordt niet toegestaan

Als je een dergelijke mededeling ziet, dan probeer je een pagina te bewerken waarvan staat ingesteld dat jij - als editor - die niet mag bewerken. De kans is bijzonder groot, dat je die pagina ook helemaal niet hoeft te bewerken. Zo is bijvoorbeeld de pagina Home (13) niet daadwerkelijk de homepage, maar een (web)link naar de homepage, en wordt gebruikt als zodanig in de hoofdnavigatie van je website. Als je de tekst op de homepage wilt aanpassen, bewerk dan pagina Home (1). Die staat erboven in de site-boom.

Ook de pagina's met namen als Nieuwsoverzicht, Nieuwsarchief en Nieuwsberichten hier zijn niet te bewerken. Op deze pagina's staat speciale code die de betreffende nieuwsberichten uit de map Nieuwsberichten hier haalt, om te tonen in overzichten. Deze pagina's zijn afgeschermd om te voorkomen dat je per ongelijk die code verwijdert, of denkt dat je die pagina moet bewerken om nieuwsberichten te plaatsen. Dat is (dus) niet zo. Afzonderlijke nieuwsberichten maak je in de map Nieuwsberichten hier aan. Lees eventueel meer over het aanmaken van pagina's en het werken met nieuwsartikelen.